WerkPro voor jongeren

Voor wie aan het werk wil en daar wel wat hulp bij kan gebruiken

Speciaal voor jongeren heeft WerkPro twee projecten. VoorWerk en Studio Spinlink:

VoorWerk

Volg je geen opleiding of heb je geen werk, maar wil je wel graag aan de slag? Dan is VoorWerk misschien wel wat voor jou. Samen willen we gaan ontdekken wat je talenten zijn en wat echt goed bij je past. Zo kun je straks gemotiveerd doorstromen naar een baan, opleiding of zorgtraject. En omdat iedereen anders is, is ook elk traject bij VoorWerk maatwerk.

Studio Spinlink

De multimediawerkplaats van WerkPro heeft twee doelen: opdrachten professioneel uitvoeren en jongeren kennis laten maken met fotografie, webteksten schrijven en grafisch ontwerp. Studio SpinLink is een plek waar verschillende doelgroepen in een veilige sfeer en werkomgeving aan de slag kunnen met hun talenten en vaardigheden.

Onder goede begeleiding kunnen de deelnemers aan de multimediawerkplaats werkervaring opdoen op het gebied van multimedia en communicatie. Ze werken aan zowel interne als externe opdrachten. Bij Studio SpinLink krijgen de deelnemers een zo echt mogelijk beeld van een werkplek te zien en worden ze gecoacht op werknemersvaardigheden.

Binnen ieder project wordt er van iedereen verwacht dat hij of zij meedenkt en mee doet. Mensen met of zonder ervaring zijn welkom, zolang ze maar een flinke portie enthousiasme en doorzettingsvermogen meenemen.

Wij bieden de volgende hulpverlening:

Dagbesteding  Hulp bij het vinden van werk  Vraag- en informatiepunt 

Contact

Protonstraat 6
9743 AL Groningen
Jorn Broesder (VoorWerk)
a.krijnen@werkpro.nl / j.broesder@werkpro.nl /
Anna Krijnen (Studio Spinlink) / VoorWerk - Jorn Broesder
hetloket@werkpro.nl
Website
(050) 317 52 00
LinkedIn
Facebook
Twitter

ma t/m vr: 8.30-16.00u

Kaart