WerkPro

Voor wie zonder werk zit, maar wel verder wil

Stichting WerkPro staat voor werk. Wie niet langs de kant wil blijven staan, kan bij ons terecht voor werkervaring, participatie of dagbesteding. Onze bedrijven leveren betaalbare producten en diensten en/of een bijdrage aan het realiseren van maatschappelijke doelen. De begeleiding is gericht op individuele ontwikkeling en een betere arbeidsmarktpositie.

WerkPro is er voor iedereen die zonder werk zit, maar wel verder wil. WerkPro begeleidt naar betaald of onbetaald werk dat bij jou past. Samen kijken we wat je nodig hebt om je doel te bereiken.

Wat je graag doet en waar je goed in bent: daar draait het om bij WerkPro. De begeleiders van WerkPro weten uit ervaring dat iedereen een waardevolle medewerker kan worden. Is een reguliere baan (nog) niet haalbaar? Dan vinden zij een passende plek waar je je verder kunt ontwikkelen.

Bij de werkbedrijven van WerkPro kun je ook terecht voor diverse betaalbare producten. Bij kringloopwinkel GoudGoed kun je voordelig producten kopen en voor een heerlijke en voedzame maaltijd kun je bijvoorbeeld terecht bij Eeterie de Globe, Eetcafé 73-2 of het Treslinghuis.

Kijk voor meer informatie op onze website: www.werkpro.nl

Aanmelden:
Het Loket
(050) 317 52 00
hetloket@werkpro.nl

Wij bieden de volgende hulpverlening:

Dagbesteding  Hulp bij het vinden van werk  Vraag- en informatiepunt 

Contact

Zilverlaan 2
9743 RK Groningen
hetloket@werkpro.nl
Website
(050) 317 52 00
LinkedIn
Facebook
Twitter

ma t/m vr: 8.30-16.00

Kaart