Ons eerste event: de ontmoetingsdag!

Op 24 mei vond de eerste 'Straatwijzer' plaats, een laagdrempelige lunch voor hulpverleners en dak- en thuislozen. Het doel was om deze twee groepen met elkaar in contact te laten komen. Het event vond plaats in de Oude Gasfabriek te Groningen.

Eén van de bezoekers kreeg vandaag een speciaal cadeau: ingelijste foto's van zijn fotoreportage. Hij had namelijk een tijd geleden de wens om zijn levensverhaal vast te leggen.

Bedankt hulpverleners én bezoekers dat jullie vandaag aanwezig waren op ons eerste event. Op naar het volgende event!

Geplaatst in Hulpverlening, Wensen op 24-05-2018


Andere blogs

  • Geplaatst in Tips
  • op 29-04-2017

Ik heb schulden en ik word er bang van...

Schuldhulpverlening is een traject waar weinig onder ons warm voor lopen. Het liefst willen we er nooit van horen. Echter ontstaat soms een situatie waardoor schuldhulpverlening gewoon nodig wordt. Schaamte en trots vormen in de praktijk vaak de twee grote drempels waar ie-mand overheen moet alvorens te starten met schuldhulpverlening. Lees het hele artikel.


Waarom Straatwijs?

Plots op straat komen staan, is moeilijk als je niet goed weet waar je terecht kan voor hulp. Straatwijs zag dit probleem in en begon daarom een platform voor daklozenhulp. Daarnaast zijn er nog negen redenen dat Straatwijs bestaat. Lees meer in dit artikel. Lees het hele artikel.


onderwerpen

Dagelijks leven (14)   Hulpverlening (12)   Tips (3)   Verhalen (15)   Wensen (9)