De Goede Doelen week van G.V. Groen Geel

Van zondag 25 november tot en met zaterdag 1 december 2018 heeft voetbalvereniging Groen Geel in het teken gestaan van de Goede Doelen Week. Dit jaar hebben ze onze stichting Straatwijs als goede doel uitgekozen en hier zijn wij erg trots op en blij mee!

Bijna elk team had een eigen actie bedacht om geld op te halen voor het goede doel! Massages, een Pubquiz, broodjes verkopen, voetbalplaatsjes van spelers verzamelen en zelfs een Naaktkalender kwamen voorbij.

Op zaterdag 1 december kregen wij de waardecheque van alle verzamelde donaties van organisor Jint Hoeksema uitgereikt! Maar liefst € 2.338,= was het (voorlopige) eindbedrag.... SUPER!

Namens de stichting Straatwijs heel erg bedankt voor jullie inzet, wij zullen dit bedrag op korte termijn besteden aan spullen die nodig zijn voor de dakloze mensen in onze stad!

Geplaatst in Verhalen op 02-12-2018


Andere blogs

Waarom Straatwijs?

Plots op straat komen staan, is moeilijk als je niet goed weet waar je terecht kan voor hulp. Straatwijs zag dit probleem in en begon daarom een platform voor daklozenhulp. Daarnaast zijn er nog negen redenen dat Straatwijs bestaat. Lees meer in dit artikel. Lees het hele artikel.


onderwerpen

Dagelijks leven (13)   Hulpverlening (11)   Tips (2)   Verhalen (15)   Wensen (9)